Indicators on gömme rezervuar You Should Know

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the ideal YouTube practical experience and our most up-to-date features. Find out more

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artık sona çok yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan gömme rezervuar septik tanklar, atık suyunun gömme rezervuar doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Ayrıca, İstanbul'da gömme rezervuar servisi Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan gömme rezervuar servisi önemli bir parçadvertisementır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. gömme rezervuar aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page